| Telif Hakları | Cem Yılmaz | Erotik Hikayeler | MP3 İndir Hobbit 3 izle [Türkçe Dublaj] | Cem Yılmaz Filmleri | cem yılmaz filmleri, cem yılmaz film, gora izle

Hobbit 3 izle [Türkçe Dublaj]


Yönetmen ve Senarist Peter Jackson Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ile adını bütün Dünyaya duyurmuş ve geçtiğimiz yıllarda Orta Dünya’ya geri dönerek bu orijinal üçlemenin öncesini anlatan Hobbit serisini sinemaya uyarlayarak ilk iki filmi bizlerle buluşturmuştu. Serinin Son filmi Hobbit 3 izle  imkanını ise 17 Aralıkta bizlere verecek olan yönetmen Peter Jackson, bu filmde de büyük sürprizlerin bizi beklediğini söylüyor. Film serisinin gerçekten beklenmedik bir yolculuk olduğunu söyleyen ünlü yönetmen bu filmde de büyük maceralar olacağının müjdesini veriyor.
J.R.R. Tolkien'in fantastik eseri The Hobbit'in sinemaya uyarlanan filmi The Hobbit tüm dünyada büyük heyecan uyandırmıştı. Filmin üçleme olması da hayranlarına ayrı bir sevinç yaşattı. Peki 3. Filmde neler yaşanacak ?
Bu filmde Thorin Şirketi, nihayet Smaug’un inine ulaşıyor. Peki Bilbo ve Cüceler, hazine  ve Erobor’u alabilecekler mi? Eğer alabilirlerse ellerinde tutabilecekler midir? Bütün bu soruların cevabı için Hobbit 3 Türkçe Dublaj izle'menizi  öneriyoruz. Fantastik ve büyüleyici bir macera sizi bekliyor. yönetmen Peter Jackson’un son anda sürpriz bir kararla adını değiştirdiği son filmi Orta Dünya Tutkunları heyecan ve merak içinde bekliyor. Son filmin adının kitaptaki gibi Gittim ve döndüm olmasını bekleyen hayranları biraz hayal kırıklığına uğramış olsalar da yönetmen Peter Jackson yeni isim olan Hobbit Beş Ordular savaşı ile vizyona daha iddialı bir giriş yapmayı planlıyor. Ayrıca yönetmen Peter Jackson bu filmile serinin kesin olarak son bulacağını da açıklıyor.
Fantastik macera sevenler için Hobbit 3 Türkçe dublaj izleme seçeneği sitemizde sizlerle buluşuyor. Bu unutulmaz macerayı kaçırmamak ve her anını anlaşılır olarak izlemek için sitemizden Hobbit 3 izle'yin. İlk olarak iki film halinde tasarlanan filmin uzatılması sayesinde filmde anlatılmayan hiçbir şey kalmayacak ve hikaye eksiksiz tamamlanacak. Filmin hayranları da akıllarında soru işareti kalmadan son filmle birlikte hikayeyi tam anlamıyla anlayacak. Filimin yayınlanan fragmanları zaten kalitesini bir kez daha ortaya koyuyor. Yine de filmin tadına varabilmek için 17 Aralık’ta vizyona girmesini beklemek gerekiyor.


Share this article :
Etiketler: , ,

+ yorum + 1 yorum

Adsız
4 Ocak 2015 14:39

film çıktı acaba ne zamanyüklersiniz siteye sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler türkçe ve görüntün kalitesi iyi olursa çok sevinirim

Yorum Gönder

 
Gora İzle | İletişim | Sitemap
Destek : Cem Yılmaz Filmleri | Telif VB... Telif Hakkı © 2013. cem yılmaz filmleri - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.